fbpx

Het verschil
maken op een
HRM afdeling

Ben jij op zoek naar jouw droombaan?

Het verschil maken op een HRM afdeling

Ontwikkeling

Onderdeel van een groter geheel

Impact maken

Bij RLVNT PPL staat jouw ontwikkeling centraal. Je krijgt voortdurend aandacht voor jouw ontwikkeling als mens en professional.

Bij RLVNT PPL geloven we dat iedereen ertoe doet. Vanuit de kracht van liefde zetten wij het traditioneel HRM in beweging naar Mens & Organisatie.

Naast dat jij aan de slag gaat bij diverse opdrachtgevers, kan jij het verschil maken. Bij RLVNT PPL creëren we menselijke waarde door betekenisvolle belevenissen.

 • Helemaal jezelf zijn
 • Ontwikkeling centraal
 • Specialistische kennis
 • Vernieuwende blik
 • Streng geselecteerd
 • Impact maken

Ben jij op zoek naar:

Icon

Verschillende opdrachten waarin jij jouw creativiteit en innovatie in kwijt kunt?

Icon

Een netwerk van gelijkgestemden die net zoals jij de wereld van HRM anders zien dat jouw huidige collega’s?

Icon

Flink door ontwikkelen in het nieuwe HR (oftewel Mens & Organisatie)?

Icon

Een plek waar jij 100% jezelf kan zijn?

RLVNT PPL is de plek voor jou

RLVNT PPL is een mooie club met Mens & Organisatie (HRM) Professionals die werken in verschillende rollen bij onze klanten. We dragen bij aan de vernieuwing in Mens & Organisatie door frisdenkende talenten in te zetten bij klanten die beseffen dat het tijd is om op een andere manier te kijken.

RLVNT PPL zoekt opdrachten waarin jij jouw talenten kunt ontwikkelen en kunt knallen in de dagelijkse operatie. Voeg er een snufje creativiteit en innovatie aan toe en je hebt een opdracht waarin jij écht stappen kunt maken.

RLVNT PPL is onderdeel van het gedachtegoed van The Disruptors en heeft als missie om alle mensen in organisaties te laten ervaren dat ze ertoe doen.

Hoe werkt dat dan?

RLVNT PPL doet ‘dingen’ op een net even andere manier. Binnen onze organisatie bestaat onbeperkt verlof, hebben we geen verzuimadministratie, is ons contract ter grootte van één A4 en zijn alle salarissen openbaar.

Wij doen dit net even anders omdat het bij ons draait om vertrouwen en ontwikkeling. Doe je met ons mee?

Sollicitatieproces

Janneke Spoormakers

De reden dat ik bij RLVNT PPL werk is dat ik mij direct gezien en gehoord voelde. Bij voorgaande werkgevers heb ik nooit het gevoel gehad dat ik ertoe deed. Bij RLVNT PPL mag je ervaren en erachter komen waar je goed in bent en kun je helemaal jezelf zijn. De ervaringen delen, elkaar helpen en groeien in de dingen die je leuk vindt spreken mij het meest aan.

Janneke Spoormakers

Ruben Jonkers

De visie van RLVNT PPL sluit naadloos aan op die van mij: iedereen het gevoel geven dat ze ertoe doen. Hier voel ik dat ik geen nummertje ben en er dus echt toe doe. Door de ontwikkeltijd en de diversiteit in opdrachten is er voldoende ruimte om te doen wat je leuk vindt en tegelijkertijd de stappen in de juiste richting te maken.

Ruben Jonkers

Janine Philippen

Al tijdens mijn eerste gesprekken met RLVNT PPL merkte ik dat er op een transparante en menselijke manier gecommuniceerd werd. Er wordt gekeken naar mijn talenten en competenties. Elke dag voel ik het vertrouwen om mezelf te blijven uitdagen, de ruimte om aan mijn ontwikkeling te werken en de waardering voor mijn bijdrage aan deze mooie organisatie.

Janine Philippen

Jadrianna Rebel

Graag wil ik van betekenis zijn bij een organisatie die er is voor de mensen. Ik wil een klik voelen op het gebied van kernwaarden en visie, zodat ik achter hetgeen kan staan wat ik iedere dag doe. Deze klik vond ik bij RLVNT PPL. Ik word gewaardeerd voor wie ik ben. De sfeer, de mensen, de vrijheid en de nadruk op vertrouwen spreken mij het meest aan.

Jadrianna Rebel

Lisa van Oort

Ik sta heel erg achter de missie en de filosofie van RLVNT PPL. In het kort: het gevoel van ertoe doen draagt bij aan werkgeluk en daardoor aan een fijn(er) leven. In vergelijking tot mijn vorige werkgevers, sluit RLVNT PPL aan op mijn kernwaarden. Daarnaast voel mij enorm gewaardeerd én draag bij aan de missie, zowel intern als bij de klanten.

Lisa van Oort

Transparantie

Bij ons worden alle financiële gegevens maandelijks gedeeld. Waardoor we met z’n allen weten hoeveel geld er binnen komt én uit gaat. Ook salarissen en tarieven zijn bij ons openbaar en worden besproken met alle collega’s. Dat doen we omdat we het belangrijk vinden om te laten zien dat geld een middel is voor RLVNT PPL en geen doel.

We hebben geld nodig zodat RLVNT PPL kan blijven bestaan, iedereen zijn leven kan inrichten én we toekomstbestendig zijn. Geen schimmige marges, winstmaximalisatie of dure dingen. Wel eerlijke salarissen, ambitieuze doelstellingen én impact maken bij onze klanten!

Klaar om samen met deze toppers het verschil te maken?

Jadrianna

Jadrianna

HR professional met hart voor mens & maatschappij die op zoek is naar hetgeen wat mensen drijft.

Janine

Janine

HR professional met een achtergrond in arbeids- en organisatie psychologie en met oog voor mens en innovatie.

Bram

Bram

Ondernemende en creatieve HRM Professional die verder kijkt dan de brandbreedtes van het klassieke HRM.

Ruben

Ruben

Creatieve en mensgerichte HR professional die strategisch kijkt naar iedere uitdaging.

Manou

Manou

Toegepast psycholoog die verandering en verbinding creëert met hart, humor en expertise.

Jack

Jack

Creatieve, eigenzinnige en proactieve HRM professional die niet in hokjes maar in oplossingen denkt.

Lisa

Lisa

Krachtige verbinder die met enthousiasme en luisterend oor, mens en organisatie in beweging brengt.

 • RLVNT PPL
 • Tijdelijke capaciteit
 • Specialistische kennis
 • Vernieuwende blik
 • Streng geselecteerd
 • Inspiratie

Wil je meer weten?

Stel je vragen aan Bram
Gewoon via Whatsapp

VRBZO
AME
Trespa
Sure Care
Renewi
kentalis
Kaizen
Horus
Essent
DAF
Cegeka