fbpx

Inspiratiesessies
voor jouw
organsiatie

Ben jij op zoek naar nieuwe ideeën, een verfrissende kijk op Mens & Organisatie of wil je ontdekken hoe dingen écht anders kunnen?

Inspiratiesessies  voor jouw  organsiatie
  • Leren & Ontwikkelen
  • Recruitment & Arbeidsmarkt
  • Waarderen & Belonen
  • Onboarding
  • Employee Experience
  • Systeemdenken

RLVNT Inspiratiesessie

RLVNT PPL opent de deuren naar inspiratie op diverse fronten. Verken, interpreteer, verbind en laat je inspireren – dat is waar RLVNT PPL in uitblinkt. Als voortrekker in de evolutie van traditioneel HRM naar een eigentijdse kijk op Mens & Organisatie, delen wij boeiende theorieën, waardevolle kennis en prikkelende inspiratie.

Ontdek nu hoe onze inspiratiesessies jouw perspectief kunnen verrijken en je organisatie naar nieuwe hoogten kunnen stuwen. Stap binnen in de wereld van vernieuwend denken en laat je leiden door de expertise van RLVNT PPL. Bereid je voor op een reis vol inzichten, innovatie en impact. Welkom bij de revolutie van inspirerend leiderschap en organisatieontwikkeling.

Dit zeggen anderen

Dit boek is de belangrijkste eerste stap, op weg naar een beweging in jouw organisatie. Je komt erachter dat er écht alternatieven zijn voor het traditionele HRM.

Reinoud Bergsma - Algemeen Directeur Vertx

RLVNT PPL heeft ons waardevolle inzichten gegeven waar we mee verder kunnen. Terugkijkend op het proces merk ik dat er iets is losgemaakt en we als organisatie bewuster zijn geworden van wie we zijn en wat we willen en hoe we dat willen vormgeven

Reinoud Bergsma – Algemeen Directeur Vertx

Christian Schaffauer - Directeur HRu0026D Kentalis

RLVNT PPL levert professionals die het lef hebben om op zoek te gaan naar de dieperliggende grondoorzaken van vraagstukken. Bram is iemand die doorvraagt, scherp is en vervolgens met creatieve en duurzame oplossingen komt. Daarnaast is Bram toegankelijk, aanspreekbaar en nieuwsgierig.

Christian Schaffauer – Directeur HRu0026D Kentalis

 Erik Klerkx - Operationeel Directeur Reland

RLVNT PPL heeft ons echt verder geholpen. Zo heeft Janine hele goede stappen gezet, op een dusdanige manier die bij organisatie én mijn zienswijze past. Dankzij de creativiteit, het anders denken én de kijk op Mens u0026amp; Organisatie, heb ik dagelijks nog profijt van de samenwerking met RLVNT PPL.

Erik Klerkx – Operationeel Directeur Reland

Autonoom, tegengas en een frisse blik. RLVNT PPL heeft écht een disruptief karakter. Energie, kennis en ervaring. Dat lees en voel je terug. RLVNT PPL weet theorieën en modellen te vertalen naar praktische voorbeelden, handige tips en inspireren daarmee!

WIJ MAKEN HET VERSCHIL BINNEN JOUW ORGANISATIE

eRLVNT PPL is een mooie club met Mens u0026amp; Organisatie (HRM) Professionals die werken in verschillende rollen bij onze klanten. We dragen bij aan de vernieuwing in Mens u0026amp; Organisatie door frisdenkende talenten in te zetten bij klanten waar meters gemaakt moeten worden én die beseffen dat het tijd is om op een andere manier te kijken. Bij RLVNT PPL kan je terecht voor zorgvuldig geselecteerde professionals met een eigentijdse visie op Mens & Organisatie. Ben jij klaar om te beginnen?

Klaar om jouw organisatie in beweging te zetten?

Download ons e-book hier

In ons e-book: van traditionele HRM naar Mens & Organisatie. De noodzaak tot verandering wordt duidelijk. Een krachtige visie begint bij inspiratie. Je begrijpt waarom je deze beweging samen moet starten. Praktische tips die je morgen kunt toepassen in jouw organisatie. Tips op thema's zoals recruitment, onboarding, belonen en ontwikkelen. De start van écht beweging die leidt tot aantrekkelijk werkgeverschap. Wordt een magneet voor talent en weet hoe je hen kunt blijven boeien.

Download e-book