fbpx

KNVB

Project werving & selectie

Vraagstuk

“De KNVB is op zoek naar 12 collega’s die een bijdragen gaan leveren aan het succes van EURO2020 in de speelstad Amsterdam. Zij willen een selectieprocedure opzetten die past bij de ambities van de speelstad Amsterdam en bij de waarden en de cultuur van de organisatie. Daarnaast hebben zij behoefte aan een event dat zowel voor kandidaten als de interne organisatie een belevenis is.”

  • Brainstormen
  • Uitwerken selectiecriteria gedrag en compenties
  • Bouwen spellen en simulaties
  • Productie processtromen
  • Vormgeven concepten
  • Inrichten en faciliteren
  • The Hiring Experience

Het resultaat

Een strak georganiseerde Hiring Experience waarbij 12 nieuwe collega’s zijn aangenomen op basis van gespeelde spellen en simulaties waardoor gedrag zichtbaar werd. Dit is een energieke werkwijze voor het selecteren van nieuwe medewerkers. Door middel van diverse spellen, testen en gesprekken worden de kandidaten getest op gedrag. Dit is een manier die anders is dan anders, op een positieve wijze. Wij willen mensen verrassen, niet alleen tijdens het toernooi maar ook voorafgaand tijdens de voorbereiding.

Tijdens de Hiring Experience meten we competenties. Dat doen we niet alleen door vragen te stellen, maar dat doen we door gedrag op te roepen. Net zoals bij voetbal: “Ik kan vragen aan de spits hoe kop jij de bal in het doel?” maar ik kan veel beter een voorzet geven, om te zien hoe de spits de bal in het doel schiet. Het was te gek, er was veel euforie en alle aanwezigen waren enthousiast. The Hiring Experience past helemaal bij EURO2020.

Tobias Kuyvenhoven - Projectleider EURO2020

“The Disruptors zijn bereid mee te bewegen. Ze houden weldegelijk oog voor wat wij belangrijk vinden. In het geval van The Hiring Experience wordt er gewerkt met maatwerk oplossingen en dat vraag om nauwkeurigheid. Hierdoor was er nooit sprake van een automatische piloot en konden we scherp zijn.”

Tobias Kuyvenhoven – Projectleider EURO2020

RLVNT PPL helpt je verder

Samen met jou bekijken we de behoefte op jouw HRM afdeling. Wij zorgen dat de juiste match plaatsvindt. Onze professionals delen de visie van The Disruptors en gaan uit van vertrouwen én talent. Wij helpen met een tijdelijke recruiter, het volbrengen van een HRM project, jouw onboardingsproces nieuw leven in blazen of vervanging van die ene goede collega die er even niet is op de afdeling HRM. RLVNT PPL is er voor jou.

Wil je meer weten?

Stel je vragen aan Bram
Gewoon via Whatsapp