fbpx

Gemeente Eindhoven

Project Leren & Ontwikkelen

Vraagstuk

“De afdeling Uitvoering van het Sociaal Domein binnen Gemeente Eindhoven wil aan de slag met het opzetten en uitvoeren van nieuwe plannen rondom Leren & Ontwikkelen. De behoefte rondo Leren & Ontwikkelen hebben betrekking op drie niveaus: het aanzetten tot een ontwikkelcultuur, het opzetten van een opleidingscarrousel en het ontwikkelen van leerlijnen.”

  • Intakegesprek
  • Kick-off
  • Documentenanalyse
  • Enquête
  • Medewerkersessies
  • Ambassadeurssessies
  • Design Thinking sessies

Het resultaat

Welkom bij Apollo: de lancering van een nieuwe vorm van Leren & Ontwikkelen. Apollo omvat de nieuwe manier van Leren & Ontwikkelen binnen Gemeente Eindhoven, wat zich richt op de kernwaarden, leerprincipes, leerlijnen en handvatten om dagelijks aan de slag te kunnen met ontwikkeling. Het eindresultaat is een handboek waarin 7 leerprincipes zijn opgenomen waar de medewerkers, leidinggevenden en de directie zich aan houden. De leerprincipes hebben betrekking op houding, gedrag, waarover onderling het gesprek wordt gevoerd. Daarnaast zijn er laagdrempelige leerinterventies beschreven die bijdragen aan de leerprincipes en die ervoor zorgen dat Leren & Ontwikkelen onderdeel wordt van de ontwikkelcultuur. Vanuit de specifieke kennis van de organisatie zijn de leerlijnen en het opleidingsaanbod vormgegeven door de ontwikkelspecialisten en de afdeling P&O van Gemeente Eindhoven. Ook deze staan in lijn met de leerprincipes. Alle opgeleverde resultaten omvatten de kernwaarden van Gemeente Eindhoven: samenwerken, vertrouwen en eigenaarschap.

Jitske van den Broek - HR Manager Sociaal Domein Gemeente Eindhoven

“De samenwerking met The Disruptors hebben wij positief ervaren. Het nakomen van afspraken en de openheid wordt enorm gewaardeerd. Apollo is een merk geworden binnen het Sociaal Domein. We hebben een concrete handleiding gekregen met handige werkvormen. Het is iets fysieks wat we kunnen uitreiken. We zijn tevreden over het product, we hebben echt iets in handen waar we mee aan de slag kunnen. Apollo zorgt voor een positieve energie binnen Sociaal Domein.”

Jitske van den Broek – HR Manager Sociaal Domein Gemeente Eindhoven

RLVNT PPL helpt je verder

Samen met jou bekijken we de behoefte op jouw HRM afdeling. Wij zorgen dat de juiste match plaatsvindt. Onze professionals delen de visie van The Disruptors en gaan uit van vertrouwen én talent. Wij helpen met een tijdelijke recruiter, het volbrengen van een HRM project, jouw onboardingsproces nieuw leven in blazen of vervanging van die ene goede collega die er even niet is op de afdeling HRM. RLVNT PPL is er voor jou.

Wil je meer weten?

Stel je vragen aan Bram
Gewoon via Whatsapp