fbpx

AME

Interim HR Business Partner

Vraagstuk

“Wij zoeken een HR Business Partner die ons helpt met de implementatie van NMBRS©. Zowel technisch als het zorgen dat de nieuwe manier van werken helder is en gedragen wordt door de gehele organisatie. We hebben iemand nodig die verbinding maakt, beseft wat er nodig is om deze verandering succesvol te laten zijn en mensen aanspreekt op hun gedrag.”

  • Implementatie NMBRS©
  • Herzien huidige processen
  • Inrichting NMBRS©
  • Advies
  • Ontwerpen van workflows
  • Coördinatie

Het resultaat

Succesvolle implementatie van NMBRS© bij een organisatie van 350+ medewerkers.

Zowel technisch betrokken (inrichting, coördinatie, advies), alsook leidend in het herzien van huidige processen, ontwerpen van workflows, en zorgen dat de nieuwe manier van werken helder is en gedragen wordt door de gehele organisatie.

Stefan Schweren - Talent Acquisition Manager AME

u003cpu003e“Sophie heeft ons de afgelopen 11 maanden ondersteund als recruiter. Sophie maakt dingen snel eigen en weet daar op een enthousiaste en professionele manier een juiste draait aan te geven. Wij zijn blij met wat ze voor ons heeft betekend en trots op hoe ze zich heeft ontwikkeld.”u003c/pu003e

Stefan Schweren – Talent Acquisition Manager AME

RLVNT PPL helpt je verder

Samen met jou bekijken we de behoefte op jouw HRM afdeling. Wij zorgen dat de juiste match plaatsvindt. Onze professionals delen de visie van The Disruptors en gaan uit van vertrouwen én talent. Wij helpen met een tijdelijke recruiter, het volbrengen van een HRM project, jouw onboardingsproces nieuw leven in blazen of vervanging van die ene goede collega die er even niet is op de afdeling HRM. RLVNT PPL is er voor jou.

Wil je meer weten?

Stel je vragen aan Reni
Gewoon via Whatsapp